top of page
Search

STBB2NY 2020 - Ga mee met Stibbe naar New York!

Ben jij een ondernemende student Nederlands, fiscaal of notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in vijf dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Meld je dan aan voor STBB2NY 2020!

Met een groep van 20 bevlogen studenten ga je van woensdag 4 t/m maandag 9 maart 2020 het avontuur aan in The Big Apple. Samen met de andere studenten en onder begeleiding van zes medewerkers van verschillende praktijkgroepen ga je onder meer op ons kantoor in New York aan de slag met een internationale case. Hierdoor krijg je een goed beeld van de werkzaamheden als advocaat bij Stibbe. Ook ontmoet je uiteraard onze collega's van kantoor New York tijdens de sociale activiteiten! Kortom, een uitgelezen kans om Stibbe te leren kennen, waarin "Connect to Grow" centraal staat.

Houd alvast de volgende data vrij in je agenda: • aanmelden kan t/m zondag 26 januari; • in de week van 27 januari hoor je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek en assessment, die plaatsvinden in de week van 10 februari; • op woensdag 26 februari vindt de kick-off dag plaats op ons kantoor in Amsterdam;  • op dinsdag 17 maart organiseren wij een feestelijk Reüniediner in Amsterdam. Wil je ervaren of jij de klik hebt met Stibbe? Register now!Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page