top of page
Search

Master your own date en maak kennis met Hogan Lovells Amsterdam

Updated: Sep 23, 2019

Een business course bij Hogan Lovells bedenk je gewoon zelf. Zit jij in de masterfase van je rechtenstudie of ben je pas afgestudeerd? Laat je gedachten de vrije loop en verras ons met een creatief voorstel. Upload je idee, pitch het bij ons op kantoor en win.

Bij Hogan Lovells kijken we graag anders tegen zaken aan. Dat geldt ook voor de wijze waarop wij denken de beste studenten aan ons te kunnen binden.

Wij vinden dat de inhoud belangrijker moet zijn dan de verpakking. Het gaat om de match tussen jou en ons. Daarom organiseren we niet een business course zoals je die kent, maar dagen we je uit om op een andere manier met ons kennis te maken. Op een manier die past bij jou en die je dan ook helemaal zélf mag bedenken. 

Bij Hogan Lovells noemen we het ‘Master your own date’. Laat je gedachten de vrije loop en verras ons met een voorstel. Denk creatief, er is veel mogelijk. 

Ben je Master rechtenstudent en weet je met jouw pitch onze jury te overtuigen? Dan win jij jouw eigen business course.

Een pitch kan bestaan uit één regel met een geweldig idee tot een uitgebreider verhaal van maximaal twee A4'tjes. It's up to you!

Verstuur je idee uiterlijk 1 november 2019 samen met je CV naar masteryourowndate@hoganlovells.com.

Ga voor meer informatie naarComments


bottom of page